Grand Hotel & Spa Kopaonik - najbolji "Out of the city conference hotel"

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

19.11.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grand Hotel & Spa dobitnik je SEEbtm AWARDS 2018 nagrade za najbolji "Out of the city conference hotel" koju dodeljuje časopis SEE business travel & meetings u organizaciji portala Kongresni turizam. Na tradicionalnom događaju dodeljena su priznanja na osnovu glasova kupaca u konresnom turizmu, kao i čitalaca i žirija SEEbtm magazina.

Foto: Promo foto
Sa dodele nagrada u organizaciji portala Kongresni turizam

Nagrada SEEbtm Awards dodeljuje se najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji u našoj zemlji za tekuću godinu, a ovim priznanjem Grand Hotel & Spa potvrdio je lidersku poziciju u kongresnom turizmu.

Foto: Promo foto
Priznanje za najbolji hotel u oblasti kongresnog turizma

- Ponosni smo na priznanja koje dobijamo od naših klijenata i saradnika, ali i od dela stručne javnosti, gde  se portal Kongresni turizam ističe kao najmerodavniji. Nagrada za najbolji conference hotel je još jedan pokazatelj kvalitetne usluge i najmodernijih sadržaja za organizaciju poslovnih skupova i kongresa. U prilog tome govori više od 200 skupova godišnje i hiljade zadovoljnih gostiju i klijenata, što je ujedno uspeh, ali i odgovornost i obaveza da budemo još bolji - rekla je ovom prilikom Bojana Kuzmanović, menadžer sektora kongresa i skupova MK Resort-a.

Foto: Promo foto
Dodela nagrada u organizaciji portala Kongresni turiza

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading