GSP incident na Vidikovcu: Bahati vozač urlao na putnicu, priklještio joj vratima ruku, a onda je usledio HAOS

Autor:

Vesti

08.11.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati vozač na liniji 23. gradskog prevoza urlao je na putnicu, kojoj je zatim priklještio ruku, samo zato što ga je zamolila da otvori vrata starijoj gospođi koja je kucala na ista. Incident se dogodio na okretnici autobusa oko 17.30 časova, nakon čega je i policija reagovala.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

Sudeći prema objavi Fejsbuk stranice Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva, devojka koja je opisala ceo incident prošla je sa povredom ruke, a vozač zbog svog neprofesionalnog ponašanja "popio" je prijavu.  

Naime, starija gospođa kucala je na vrata autobusa koja su bila zatvorena na stanici, ne bi li ušla u autobus. 

U tom trenutku vozač otvara i počinje da urla kako kasni zbog " takvih" vidno uznemiren i besan.

- Baka je kucala nekoliko puta, on ne otvara. Ja stojim na metar udaljenosti. Prilazim. Vozač otvara vrata, Ja mu uzvratim: Gospodine, kako vam nije žao da staroj baki ne otvorite vrata? Pa jel vidite da kuca? On počinje da urla na mene.  Viče mi da napustim njegov " auto" ?!  Viče da izadjem. On zatvara naglo vrata. Ruka mi ostade unutra. Počinjem da vrištim - ispričala je devojka koja je pokušala da pomogne starijoj gospođi.

 

Nakon čitave drame pozvala je policiju koja je napisala prijavu protiv vozača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading