MAGIČNO: Pogledajte kako će Beograd biti ukrašen za praznike!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2018

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči novogodišnjih praznika Knez Mihailova ulica zasijaće novim novogodišnjim sjajem budući da će Beograđani i svi turisiti moći da uživaju u dosad neviđenim ukrasima.

Foto: Promo foto
Kao iz bajke

Svetlucavi autobus sa likom Deda Mraza, novogodišnji slon, svetlucavi cvet lotosa i Kapija Beograda novi su deo dekoracije koju će svi zainteresovani moći da vide u najpoznatijem srpskom šetalištu.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić istakao je činjenicu da je dekorativna rasveta montirana, te da se čeka na postavljanje pomenute kapije koja će se nalaziti na ulazu u Knez Mihailovu.

Foto: Promo foto

U čarima ovih potpuno novih ukrasa svi zaintersovani će moći da uživaju od 15. novembra kada će svečano biti uključena novogodišnja rasveta.

Blic podseća da je početak njenog rada bio planiran za vikend, međutim, ipak je odložen zbog visokih temepratura i miholjskog leta u kome uživaju stanovnici srpske prestonice.

RepublikaFoto: Promo foto

- Zbog visokih temperatura dekorativna rasveta neće biti uključena do 5. novembra već deset dana kasnije - izjavio je nedavno zamenik gradonačelnika.

On je tom prilikom podsetio da je dekorativna rasveta već uključena u Beču i Moskvi, da će 6. novembra biti uključena u Londonu, a 15. novembra u Parizu, kada i u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading