TRAMVAJI NEĆE SAOBRAĆATI NA NOVOM BEOGRADU: Nađite odmah alternativni pravac

Autor: Republika

Vesti

28.10.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šine će zbog radova na Novom Beogradu danas ostati prazne, a u centru grada u tramvajskom saobraćaju iz istog razloga doći će do mnogobrojnih izmena.

RepublikaFoto: youtube.com/Ebi Sara

Privremeno je ukinuto stajalište za linije 7, 9, 11 i 12 L, a radnici će popravljati kontaktnu mrežu u Ulici Jurija Gagarina.

Navedene linije saobraćaće na skraćenoj trasi: 7L od Ustaničke do Pristaništa, 9L od Banjice do Gospodarske mehane, 12L od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane, dok linije 11 privremeno uopšte nema.

Zamena, autobuska linija 7A, saobraća od terminusa "Blok 45" do Slavije.

Zbog radova na tramvajskim šinama, u raskrsnici ulica Cara Dušana i Dositejeve (spoljni krug linije 2), koje će izvoditi OJ "Elektrograđevinska operativa", ranih jutarnjih sati, 3.30, u ponedeljak, menja se režim rada linija JGP-a.

U subotu 27.10. i nedelju 28.10.2018. godine, celodnevno ukida se spoljašni krug tramvajske linije 2.

Tramvaji sa linije 5 saobraćaće na relaciji: Ustanička – Omladinski stadion i nosiće oznaku 5L.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Tramvaji sa linije 10 saobraćaće na relaciji: Kalemegdan /Donji grad/ – Savski trg – Trg Slavija – Banjica i nosiće oznaku 10L.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 5A, na relaciji: Dorćol /SRC "Milan Muškatirović"/ - Vukov spomenik.

Trasa linije 5A u oba smera: Dorćol /SRC "Milan Muškatirović"/ – Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. Marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Po dolasku na terminus Vukov spomenik, autobusi će vršiti promenu smera kretanja na sledeći način: Kraljice Marije – Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova – Kraljice Marije.

Polazno - dolazno stajalište za liniju 5A (kod Vukovog spomenika) je u ul. Kraljice Marije (u terminusu sa linijom 32). Na liniji saobraćaće 4 autobusa pogona Kosmaj.

Privremeno se ukida stajalište "Pravni fakultet" u Beogradskoj ulici, u oba smera, za liniju 10. Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading