SKORO PET SATI SUVE SLAVINE: Evo koji delovi Beograda ostaju danas bez vode!

Autor: beograd.rs

Vesti

11.10.2018

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog neodložnih radova "EPS Distribucija" Beograd, danas u terminu od 8 sati i 30 minuta do 13 sati bez vode ostaju potrošači u pojedinim ulicama u naseljima Vinča i Leštane.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bez vode će ostati potrošači u Vinči i to u ulicama Jovana Jovanovića Zmaja, Stražilovskoj, Vinčanski vis, 20. oktobra, Đure Stojkovića, Beogradskoj, Miloša Obrenovića (između ulica Đure Stojkovića i Krfske), Palih boraca, kao i okolnim ulicama navedenih ulica.

U Leštanima bez vode će biti potrošači u Drenjačkoj ulici sa prilazima, Maršala Tita (između ulica Gornjomalske i Malo polje) i okolnim ulicama, Zabranskoj i okolnim ulicama (snabdevanje sa proizvodnog pogona „Vinča”), Ravan i okolnim ulicama, na Kružnom put (između ulica Kosmajske i Avalske), Petra Živkovića i okolnim ulicama, Save Kovačevića (snabdevanje sa proizvodnog pogona „Vinča”) i okolnim ulicama, kao i celo naselje Stari put za Boleč.


Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz tog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, a obaveštanja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading