ŠPANCI ZAINTERESOVANI DA GRADE METRO U BEOGRADU

Autor: beograd.rs

Vesti

27.09.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Španije u Srbiji, Migel Fuertes Suares poručio gradonačelniku Beograda da su španski investitori zainteresovani za projekat izgradnje beogradskog metroa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru ambasadora Španije u Srbiji Migela Fuertesa Suaresa. Dvojica zvaničnika razgovarala su o privredi, obrazovanju i saobraćajnoj infrastrukturi, a tema sastanka bio je i Poslovni forum u Beogradu koji se održava 23. do 24. oktobra, u organizaciji Trgovinsko-ekonomskog odeljenja španske ambasade u saradnji sa Španskom agencijom za promociju izvoza i investicija.

Gradonačelnik i ambasador su razgovarali i o izgradnji beogradskog metroa. Suares je poručio da su španski investitori zainteresovani za veliki projekat, te da bi mu bilo veoma drago kada bi na tom projketu došlo do saradnje dve države.

Iskustva Madrida i Barselone su dragocena za Beograd, ukoliko se uzme u obzir da su poznati kao pametni gradovi, što je cilj kojem Beograd teži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading