Bezbednost učesnika na Paradi ponosa zagarantovana!

Autor: Tanjug

Vesti

14.09.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnja "Parada ponosa" biće održana u nedelju, a okupljanje učesnika na trgu Slavija počinje od 12.00, najavio je organizacioni odbor "Parade ponosa". Član Organizacionog odbora "Parade ponosa" Goran Miletić objasnio je da se ulazi otvaraju u 12.00 i da ih ove godine ima više nego prethodnih.

RepublikaFoto: Tanjug

On je naveo da će se parada kretati duž Ulice kralja Milana, preko Terazija do Kolarčeve, zatim do Ulice Vase Čarapića i da se završava na Studentskom trgu.

Koncert i program u Studentskom parku počinje oko 16 sati, a taj deo programa će biti otvoren za ulaz i izlaz.

- Bezbednost je maksimalna, danas će policija održati finalnu probu, a mere su bolje nego ranije - kazao je Miletić.

On je napomenuo da ove godine ne postoje nikakvi spiskovi ili liste za ulazak, da nisu pojedinačno pozivali političare ili javne ličnosti, ali da, kao prethodnih godina, očekuju dolazak premijerke Srbije ili gradonačelnika Beograda. 

Jedan od organizatora "Parade ponosa" Jovanka Todorović podsetila je da je ispravljeno šest udžbenika za srednjoškolce zbog homofobičnog sadržaja po pitanju seksualne orijentacije i rodne ravnopravnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nebitan

14.09.2018 21:12

A da ove ucesnike parade smestite na farmu umesto onih starleta da i oni malo uzivaju.