Noćas jedan smer na Pančevcu ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ!

Autor: Tanjug

Vesti

05.09.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da smanje brzinu i povećaju opreznost zbog početka školske godine i dece na ulicama. Pored toga, izdao je i obaveštenje da će noćas jedan smer na Pančevcu biti zatvoren za saobraćaj.

RepublikaFoto: twitter.com/Mondo_Zabava
Foto: Ilustracija

Početak školske godine doneo je i uobičajeno pojačan saobraćaj unutar gradova zbog čega vozače očekuje usporena vožnja.

Van većih gradova saobraćaj je umerenog inteziteta. Na autoputevima i glavnim putnim pravcima zastoja nema, a zadržavanja nema ni na naplatnim rampama.


Iz AMSS najavljuju radove u noći između 5. i 6. septembra od 22 do 05 sati na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu ka Begradu, kada će se saobraćaj odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom, uz pomoć odgovarajuće radne saobraćajne signalizacije.

Prema poslednjim informacija dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Dužih čekanja nema ni na graničnim prelazima.

Na teretnim terminalima beleže se čekanja na izlazu iz zemlje na Horgošu oko 240 minuuta, Kelebiji 240 min, Sremskoj Rači oko 60 min, Batrovcima oko 300 min i Šidu oko 60 min.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading