U ULICI KRALJA MILANA PUKLA CEV! Sanacija bi trebalo da bude gotova popodne, taj deo grada bez vode!

Autor: Republika

Vesti

16.08.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ulici kralja Milana tokom noći došlo je do pucanja cevi u delu kod Resavske. Velika količina vode izlila se u blizini Jugoslovenskog dramskog pozorišta i tom prilikom usporila saobraćaj u ovom delu grada. U jutarnjim satima i linije javnog prevoza koje prolaze kroz tu ulicu koriste alternativne pravce.

 

 

- Do kvara je došlo u ranim jutarnjim časovima, a u pitanju je stara magistralna cev, jedna od najstarijih u centru Beograda. Najveći deo kvara je u trotoaru, ali nažalost deo cevi koji će morati da se zameni u toku dana nalazi se i na kolovozu. Ekipe "Vodovoda i kanalizacije" izvodiće građevinske radove do popodnevnih časova, a po završetku tog posla JKP "Beograd-put" će uraditi završni sloj asfalta u zoni koja je oštećena - pojasnio je Darko Glavaš, v.d. sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Prema njegovim rečima, bez vode je trenutno zona Kralja Milana, od Ulice Svetozara Markovića, sa delom te ulice, do Kneza Miloša. Na terenu su već postavljene cisterne sa vodom za piće za sugrađane koji zbog ovog kvara nemaju vodu.

Trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 biće u prekidu dok se ne sanira kvar, a umesto njih ići će autobusi od Slavije do spoljnih terminusa.

Autobus na liniji 31 ići će izmenjenom trasom, umesto Ulicom kralja Milana. Kako navode iz JKP "Vodovod i kanalizacije" nadaju se da će kvar biti saniran do 15 časova.

Zbog izlivanja vode poslo je i do podizanja i pucanja asfalta, pa će nakon intervencija radnika Vodovoda, na teren izaći i putari.

Ulica kralja Milana biće zatvorena za saobraćaj do popodneva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading