OTVORILO SE CRNO NEBO NAD BEOGRADOM, NAJGORE TEK SLEDI!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu pada jaka kiša, a ni ostali delovi Srbije nisu bez padavina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Kiša koja je u prestonici počela da pada oko 18 časova je samo uvod u ono što nas noćas očekuje. Jake kiše, grmljavine i oluje vladaće ad našom zemljom cele noći, a kako najavljuju iz RHMZ, nevreme se neće stišati ni u toku sutrašnjeg dana.

Najava za područje Srbije važi sve do 20.20 sati, a po njoj se iznad većeg dela zemlje očekujepretežno oblačnovreme, a u centralnim i južnim krajevima mestimično slaba kiša. Na istoku i severu promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Oblačno i hladno vreme će se zadržati do vikenda kada se očekuje razvedravanje. U subotu i dalje promenljivo oblačno, ali toplije. Već u nedelju očekuje se stabilizacija vremena, biće suvo, ali i dalje sveže za ovo doba godine. Temperatura će se u većem delu naredne sedmice kretati između 25 i 28 stepeni. U prvim danima jula ne, ali kasnije tokom meseca možemo očekivati toplije vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading