(VIDEO) NIJE GA BRIGA ZA ZAKON I ŽIVOTE PUTNIKA: Vozač trole u Beogradu radi OVO dok vozi!

Autor: Republika

Vesti

29.05.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko svakodnevno koristi gradski prevoz da bi došao do posla ili škole, zna koliko to nekada može biti naporno i zbog gužvi u saobraćaju i zbog gužve u samom vozilu. Nervoza je stalno prisutna i često dolazi do rasprava i nepredviđenih situacija. Kada je još na sve to i vozač bahat pa vozi veoma brzo i nepažljivo, onda je stres zagarantovan. Jedan vozač otišao je korak dalje pa je tokom vožnje odlučio da kuca poruke na mobilnom telefonu!

Na snimku koji je jedan od putnika u troli 28 zabeležio vidi se kako vozač duži vremenski period kuca poruke na svom telefonu, dok vozilom upravlja pomoću laktova!

Ovakvim ponašanjem dovodi u pitanje bezbednost svih putnika, a poznato je da je i zakonom predviđena stroga kazna za vozače koji koriste telefone tokom vožnje. 

 

 

Kako to obično biva, video je izazvao pažnju javnosti, a potom i pregršt komentara.

Jedan od tviteraša napisao je kako upravo zato i stoji natpis "Ne uznemiravati vozača tokom vožnje" jer mora na miru da kuca poruke i skroluje. Jedan šaljivi tviteraš napisao je "Šoferska je tuga pregolema", a bilo je i onih koji su zbog videa bili iznervirani pa su rekli da odmah svi treba da napuste vozilo i spasu živote. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading