ŠOK NA NOVOM BEOGRADU: Vacić se borio sa lopovom da bi SPASAO PROLAZNICU!

Autor: n1info.com

Vesti

24.05.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić tvrdi da je spasio jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako je objasnio, sve se dogodilo u blizini OŠ Duško Radović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Miša Vacić

- Šetajući psa video sam kako jedan mladić davi stariju gospođu, išao sam im u susret i iz daljine mi najpre nije bilo jasno o čemu se radi. Međutim, kad sam čuo da žena viče "upomoć" požurio sam ka njima. On je u tom trenutku toj ženi strgao zlatan lančić s vrata i pokušao da joj otme i torbu. Dok sam trčao ka njima glasno sam vikao "šta radiš to, bre" i onda se on dao u beg".

Vacić objašnjava da je za napadačem trčao oko 20 metara, ali je, kako kaže, bio brži od njega.

- Kad sam ga stigao, uhvatio sam ga i rekao "lezi na pod, da ne pustim psa". Nisam ga tukao, nisam ga ni pipnuo, samo sam mu rekao da stavi ruke iza leđa. Potom sam ga podigao i držeći mu ruke iza leđa odveo ga do obezbeđenja obližnje zgrade, dok sam prolaznicima i komšijama rekao da zovu policiju.

Policija je, objašnjava Vacić, ubrzo stigla, uhapsila napadača, dok su se Vaciću, kako je sam rekao, svi zahvalili, i napadnuta baka i komšije ali i, napominje, policija.

- Mislim da je dužnost svakog rodoljuba da štiti svoju zajednicu, svoj komšiluk i ni jednog sekunda nisam se dvoumio šta da uradim - poručio je Miša Vacić.

Kako portal Pink.rs saznaje u policiji, žrtvа nаpаdа bilа je Milicа Z. sа prebivаlištem u Bulevаru Zorаnа Đinđićа, i potvrđuju dа je grаđаnin Mišа Vаcić sprečio incident.

Da podsetimo, Vacić, inače okoreli desničar i deklarisani nacionalista, je u žižu javnosti dospeo prošle godine kada je postavljen za savetnika u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, odakle je dobio otkaz posle samo nekoliko dana. Inače, on je bivši vođa ekstremno desničarske organizacije "SNP 1389", a nedavno je došao na čelo stranke nacionalno - konzervativne orijentacije "Srpska desnica".

Početkom godine na društvenoj mreži Tviter pretio je mobilizacijom ukoliko dođe do nereda na Kosovu i Metohiji, a pre samo par dana on je prisustvovao obležavanju Dana OŠ "Jelena Ćetković" u Beogradu što je šokiralo roditelje mališana koji tu školu pohađaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading