OBAVEŠTENJE ZA NOVOBEOGRAĐANE: Zabranjen parking u blizini Arene zbog fajnal-fora Evrolige

Autor: blic.rs

Vesti

16.05.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanare Novog Beograda oko "Štark arene" danas je iznenadilo neobično obaveštenje. Naime, oni će morati sa javnog parkinga da sklone svoja vozila najkasnije večeras do 22 sata.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Obaveštenje je ostavljano na javnom parkingu u Ulici antifašističke borbe. Dodato je i da će parkiranje biti omogućeno opet od ponedeljka 21. maja, te da ukoliko vozilo ne bude premešteno, JKP "Parking servis" će ga premestiti.

 

 

Razlog je fajnal-for Evrolige koji se ovog vikenda održava u Beogradu, a zbog koga će biti prilična gužva u okolini "Arene".

Mnogi koji stanuju u blizini ili su zaposleni, pitali su se da li je takva odluka po zakonu, budući da je u pitanju javni parking.

Odgovor "Beokom servisa" je brzo stigao, a u njemu se navodi da "organizacija međunarodnih takmičenja podrazumeva i dodatne mere bezbednosti oko mesta održavanja, imajući u vidu da se očekuje veliki broj posetilaca, stranih delegacija, a to su: ukidanje saobraćaja, pešačkih tokova i parking mesta, u skladu sa elaboratom bezbednosti, koji obuhvata sve aktivnosti koje je organizator dužan da izvrši po nalogu službi bezbednosti, kao što je obaveštavanje građana putem sredstava javnog informisanja".

Ostaje samo pitanje gde će se parkirati oni koji svakodnevno koriste javne parkinge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading