Građani protiv "fašizma i fašiste Đilasa"

Autor:

Vesti

09.05.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stotinak građana u Beogradu okupilo se ispred ulaska u gradski parlament, pred početak Konstitutivne sednice Skupštine grada. Oni su izrazili nezadovoljstvo nekadašnjim gradskim čelnicima, koji su na minulim izborima osvojili mandate za gradsku Skupštinu.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Građani na protestu ispred Skuštine Beograda

Naravno, u prvom planu njihovog građanskog bunta bio je Dragan Đilas, po ocenama mnogih jedan od lošijih gradonačelnika koje je Beograd imao, a za čije gazdovanje srpskom prestonicom su karakteristični prazna kasa koju je ostavio po završetku mandata, dugovi i netransparentnost u radu.

Zato i ne čudi oštra kritika građana, koji su na ulice izneli plakate s natpisima "Protiv fašizma i fašiste Đilasa" ili "Uništio BG, uništio DS, šta je ostalo?"...

RepublikaFoto: ST/G. MITROVIĆ
Mirni protest na Trgu Nikole Pašića

Da li će poruke stići na upućenu adresu - pa, nema sumnje da ih je Đilas video po dolasku u gradsku Skupštinu, ali da li ga briga šta Beograđani misle o njemu - pa to je malo verovatno...

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Protest u Beogradu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading