Narednih dana isključenja vode i slab pritisak u ovim delovima Beograda!

Autor: beograd.rs

Vesti

14.04.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u nedelju od 7 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Milana Rakića 123b. Kako je saopštio JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", planirani su i neodložni radovi na proizvodnom pogonu "Makiš", a koji se izvode u sklopu priprema kompletnog sistema proizvodnje za letnji period. Zbog toga je u nedelju od ponoći do 6 sati moguć pad pritiska na opštinama Stari grad, Savski venac, Vračar, Palilula, Voždovac, Zvezdara i Rakovica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U ponedeljak planirani su radovi na opštini Vrčar, tako da će od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Cerskoj ulici (između ulica Grčića Milenka i Jadranske). Naredne nedelje planirano je i redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Palilula. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

16/17. april – u naseljima Borča i Krnjača (blokovi "Partizanski", "Branko Momirov" i "Sutjeska"); 
17/18. april – u naseljima Kotež i Ovča; 
18/19. april – u naselju Borča (centralni i severni deo);
19/20. april – u naselju Borča (južni deo), put za Crvenku i naselju Krnjača (blok "Sava Kovačević");
20/21. april – duž Pančevačkog puta, u naselju Krnjača (blokovima "Grga Andrijanović" i "Braća Marić");

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode, a ekipe "Beogradskog vodovoda" će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na broj telefona 3606-606, kao i na web-adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading