U OVIM DELOVIMA BEOGRADA OČEKUJTE ISKLJUČENJA VODE I SLAB PRITISAK

Autor: beograd.rs

Vesti

09.04.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ispiranja vodovodne mreže narednih dana povremene prekide u snabdevanju vodom mogu da očekuju potrošači u naseljima Vinča, Leštane, Kaluđerica i Orlovica. Bez vode će sutra ostati i deo Zemuna, Sremčice i Rakovice. Evo u kojim teriminima neće biti vode i zašto.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Grocka od ponedeljka do petka. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

  • 10/11. april – u naselju Vinča (od naselja Vinča do Leštana)
  • 11/12. april – u naselju Leštane (od Smederevskog puta, Kaluđerice do Vinče)
  • 12/13. april – u naseljima Kaluđerica i Orlovica


U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode pa iz Vodovoda mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe "Beogradskog vodovoda" će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Grocka obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u utorak od 8 do 14 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Rada Neimara. Takođe, planirani su i radovi na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, zbog čega će u sredu od 7 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Rušanj i Ulici Jeličićev venac u naselju Sremčica.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži, na opštini Rakovica, najavljeni za prošli četvrtak odloženi su za utorak. Od 8 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Ratka Mitrovića (između ulica Arčibalda Rajsa i Kneza Višeslava).

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na web-adresi www.bvk.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading