U BEOGRADU POČEO LOV NA BAHATE VOZAČE: Ako ste se parkirali u zoni dečjeg igrališta, očekujte kaznu!

Autor: beograd.rs

Vesti

02.04.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretarijat za inspekcijske poslove organizovao je posebnu akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa javnih zelenih površina u zoni „Sava centra”. Akcija je sprovedena u saradnji sa JKP „Parking servis”, a uklonjena su četiri vozila čijim će vlasnicima biti uručeni prekršajni nalozi. Sekretarijat za inspekcijske poslove uklanja vozila sa zelenih površina u okviru redovnih aktivnosti, posebno u delu koji se odnosi na zelene površine koje se koriste za šetnju i odmor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Posebna pažnja posvećena je nepropisno parkiranim vozilima na zelenim površinama u zonama dečijih igrališta, parkova i sportskih terena i slično.  Postupamo i po prijavama građana pa je tako od početka ove godine uklonjeno 71 vozilo sa javnih zelenih površina, 13 sa javnih površina i 124 neregistrovana i havarisana vozila - rekla je gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac.

Veliki broj prijava odnosi se na neregistrovana i havarisna vozila koja zauzimaju prostor za parkiranje, pa ovaj sekretarijat u saradnji sa JKP „Parking servis” uklanja ta vozila tokom redovnih aktivnosti. Kontrola nepropisnog parkiranja se sprovodi svakodnevno, u dve smene, a nakon sprovedene kontrole i upravnog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading