ZA BUDUĆE SPORTSKE VELIKANE: Na Savskom vencu renovirane sale za fizičko u dve škole!

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastava fizičkog vaspitanja u Osnovnim školama "Isidora Sekulić" i "Stefan Nemanja" opštine Savski venac biće znatno poboljšana, jer su te škole dobile kompletno renovirane fiskulturne sale, poručila je predsednica te opštine Irena Vujović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Irena Vujović obišla osnovne škole na Savskom vencu

Osnovcima dve škole okrečene su sale za fizičko vaspitanje, promenjen je parket, a dobili su i nove koševe i sprave za gimnastiku. 

Opština Savski Venac zadala je sebi zadatak da uredi sve obrazovne institucije na svojoj teritoriji, podvukla je Vujović. 

U tom smislu, predsednica opštine Savski venac rekla je da je su u prethodne dve godine uređeni toaleti i mokri čvorovi u većini obrazovnih ustanova na teritoriji te opštine, kao i da se trenutno renoviraju u jednoj predškolskoj ustanovi i tri vrtića. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Vujović je istakla da je prioritet da se u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima i statutom opštine, obezbede dodatna sredstva za rekonstrukciju svih obrazovnih institucija. 

- Želimo da najmlađim sugrađanima podignemo svest o sportu, a roditeljima olakšamo besplatnim sadržajima u Dečjem kulturnom centru ''Majdan'', a za osmake smo organizovali besplatnu pripremnu nastavu za prijemni ispit - kazala je ona. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Direktorka OŠ "Isidora Sekulić" Violeta Vukićević zahvalila je predsednici opštine na novom izgledu sale, koja je, kako kaže, bila u prilično lošem stanju. 

- Sada smo dobili pravu sportsku lepoticu u kojoj će naši učenici uživati - istakla je direktorka škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading