NA KARABURMI OPSADNO STANJE ZBOG POKUŠAJA UBISTVA MLADIĆA (25): Saobraćaj potpuno blokiran

Autor: Blic, Republika

Vesti

09.02.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj u okolini Pančevačkog mosta u potpunosti je blokiran, zbog protesta rodbine i prijatelja Aleksandra Todorovića (25) iz Velikog sela koji je brutalno pretučen i izboden pre dvadesetak dana, a počinioci ovog dela ne samo da nisu privedeni, već se prema pričama okupljenih, potpuno zataškava!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kolone vozila pružaju se Višnjičkom ulicom i Vojvode Micka Krstića. Na raskrsnici ovih saobraćajnica trenutno je stotinak ljudi, a prisutne su i policijske patrole.

Po rečima majke napadnutog Todorovića, do incidenta je došlo u noći između 3. i 4. februara, kada su vozilo kojim je on upravljao, presrela tri mladića u drugom automobilu. Nakon što je Aleksandar izašao iz auta da vidi o čemu se radi, momci su ga brutalno pretukli.

- Sedam dana je bio u komi, sedam dana ga nisam ni videla. Probudio se, ali je i dalje loše. Ruke su mu polomljene, isekli su ga mačetama, ima 130 šavova po telu - kaže Aleksandrova majka, i dodaje da su mu operisane ruke i glava.

Kako okupljeni kažu, jedan napadač je uhapšen, i zna se da je iz Višnjičke banje, ali dodaju i da Aleksandar napadače nije poznavao.

Okupljeni najavljuju da je u planu da sutra blokiraju Pančevački most.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

11.02.2018 10:35

Strašno. Jadan mladić,jadna majka. Bila sam prisutna kolapsu sa malim detetom. Morali smo pešačiti od Visnjicke ulice do Vukovog spomenika! Nadam se da ce se ovakav brutalan zlocin rasvetliti!