Počelo uređenje pijace "Stari Merkator"

Autor: Blic, Republika

Vesti

05.02.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijaca Stari Merkator dobiće novi izgled, budući da su nadležni već završili prvu fazu radova koja podrazumeva asfaltiranje 600 kvadrata pijačnog platoa, dok je u drugoj planirano asfaltiranje ostatka.

RepublikaFoto: Promo foto
Počelo uređenje pijace "Stari Merkator".

Nakon završetka radova na mestu starih zarđalih tezgi, koje su predstavljale ruglo ovog dela grada, biće postavljeni boksevi za prodaju robe široke potrošnje, a u centralnom delu pijace i fontana.

Centralni deo pijačnog platoa biće dodatno osvetljen novom, led rasvetom, koja će prodavcima i kupcima omogućiti duži boravak na pijaci u popodnevnim satima i uslovima slabije vidljivosti.

Navedeni radovi predstavljaju nastavak uređenja pijace tržnog centra "Novi Beograd", popularno nazvanog "Stari Merkator", gde su u prethodnom periodu zamenjene dotrajale rashladne vitrine novim, a prilazni putevi i utovarno-istovarne rampe asfaltirane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading