MALI I GRBOVIĆ: Big fashion je primer promena u Beogradu!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.01.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tržni centar Big fashion na Karaburmi primer je promena u celom gradu, koje Beograd čine bliže evropskim i svetskim metropolama", poručili su danas Siniša Mali i Goran Grbović sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Siniša Mali ispred tržnog centra

Oni su danas razgovarali sa građanima Karaburme u blizini tržnog centra, a treći na toj izbornoj listi Siniša Mali rekao je da SNS za razliku od drugih sluša građane, razgovara sa njima jer im je važno da čuju primedbe, pohvale, ali i kritike, kako bi zajedno pravili lepši i bolji Beograd. 

- Ovaj tržni centar je primer i simbol promena u celom Beogradu, pa i na Karaburmi. Umesto stare, zapuštene fabrike, koju su oni prethodni stavili u stečaj i stavili katanac na nju, mi smo ovaj prostor aktivirali, sa investitorom napravili tržni centar, zaposlili skoro 500 ljudi i promenili izgled ovog dela Karaburme - rekao je Mali. 

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Tekst potpisa

Podvukao je da se aktuelna gradska vlast bori za Karaburmu kao i za svaki deo grada. 

- Ada Huja je sledeći veliki Beograd na vodi. Završavamo projekat izgradnje novog mosta preko Ade Huje i ovaj deo Karaburme će od 2019. izgledati potpuno drugačije - rekao je Mali. 

U međuvremeniu će se, kaže, sa građanima boriti za svaki novi metar kanalizacije, vrtić, park, za rešavanje svih njihovih problema. . . 

- To je tim za beogradske izbore, tim broj jedan, "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Sve nas vodi jedna nit - volimo Beograd, svaki njegov deo i borimo se za budućnost naše dece - rekao je Mali. 

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Nekadašnji košarkas Goran Grbović rekao je da je za njega, kao čoveka koji proputovao skoro ceo svet, objekat na Karaburmi, sa građanima, samo još jedan iskorak ka evropskim i svetskim metropolama. 
Kako je rekao, Beograd ovog trenutka korača ozbiljnim putem koji su napravili nadležni u gradu. 

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Goran Grbović sa Malim na Karaburmi

- Ja uvek kažem da imamo najboljeg selektora, imamo najboljeg kapitena Beograda, a ostali su plejmejkeri, centri i krilni igrači. Ovaj tim ne može da izgubi, jer igra pod jednim dresom, jednim brojem koji će i dalje graditi Beograd. Videćemo kad građani budu ubacivali loptu 4. marta, a ja sam uvek za to da pobeđujemo sa 50 razlike, da se ne bi desilo da neko posle pomisli da može da nas pobedi - rekao je Grbović. 
Kako je rekao, prethodna gradska vlast osiromašila je grad, dok je aktuelna popravila njihove greške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading