OTKRIVEN HOROR U OBRENOVCU!

Autor: Republika

Vesti

20.01.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena je nova divlja deponija u opštini Obrenovac, ovoga puta u naselju Skela, objavio je predsednik te opštine Miroslav Čučković na svom Tviter nalogu.

- Divlja deponija u Skeli je nešto najgore što sam do sada video. Obećavam da ćemo je očistiti, ali i da će ovaj rejon biti pod stogim nadzorom - napisao je prvi čovek Obrenovca.

 

Na fotografijama koje su zgrozile javnost nalaze se ogromne količine plastičnih kanti i kesa sa đubretom. Sliku Skele ruži i to što se sav otpad nalazi u blatu nadomak poljane. Đubre je pobacano duž celog puta kojim se očito ne prolazi tako često, te su nesavesni građani odlučili da baš tu odlože otpad.

Takođe, korito reke Beljanice u selu Konatice kod Obrenovca unakaženo je, prema rečima Miroslava Čučkovića, prenosi blic.

On je fotografije na istoj društvenoj mreži postavio pre nepunih nedelju dana i obećao da će kroz mesec dana urediti deponiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading