(FOTO) NAJLEPŠE OKIĆENA KUĆA U BEOGRADU ZASIJALA U PUNOM SJAJU!

Autor: Republika

Vesti

29.12.2017

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Tomić u Gostivarskoj ulici na Voždovcu svake godine pred praznike napravi potpuni spektakl, a njegova kuća je od 2006. godine jedna od najlepše ukrašenih u Beogradu. On se i ove godine potrudio da sve zablista, a kako sam kaže noćima nije spavao.

RepublikaFoto: TANJUG / FILIP KRAINCANIC
Kuća u Gostivarskoj ulici na voždovcu 

Pripremio za mališane sokove, dok su stariji Beograđani mogli da se posluže kuvanim vinom i punčom.

Beograđane koji su se okupili da pruže podršku sugrađaninu i uživaju u paljenju najlepše dekoracije u gradu, oduševila je praznična muzika koju je pevao "Merry gospod" hor ispred Vukove kuće u Gostivarskoj.

Vuk se obratio sugrađanima na 15. jubilarno paljenje sijalica. 

- Hvala vam što ste ovde i što mi pružate podršku. Često me pitaju koja mi je bila ideja kada sam počeo kitim kuću, ali šta zna dete od devet godina, počeo sam sa jelkom i evo gde sam završio. Ove godine smo želeli da napravimo nešto drugačije, i danas pored dekoracije imamo i muzičku sinhronizaciju - rekao je Vuk i zahvalio svim prijateljima koji su mu pomogli u postavljanju dekoracije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading