Otvara se prvo klizalište nepravilnog oblika u Beogradu na Adi Ciganliji!

Autor: Republika

Vesti

21.12.2017

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrometom i bogatim muzičkim i zabavnim programom danas u 17 sati na prostoru Kamenog grada na Adi Ciganliji biće otvoreno prvo klizalište nepravilnog oblika u Beogradu.

Foto: Promo foto
Zabava počinje na Adi

Besplatno klizanje u pet dnevnih termina, više od 120 sati besplatnih programa koji će obuhvatati dečje i lutkarske predstave, gostovanja animatora i mađioničara, kao i brojne tematske žurke i spektakli na ledu očekuju posetioce klizališta tokom 60 dana rada, najavljeno je iz JP "Ada Ciganlija".

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, za sve učenike osnovnih i srednjih škola obezbeđeno je besplatno iznajmljivanje klizaljki uz đačku knjižicu tokom prva dva dnevna termina, kao i potpuno besplatne školice klizanja, umetničkog klizanja i hokeja na ledu od 1. do 11. februara. Iznajmljivanje klizaljki za decu do sedam godina biće besplatno, dok je za sve ostale zaljubljenike u klizanje obezbeđena simbolična cena od sto dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading