ČUKARICA OBRADOVALA NAJMLAĐE: Novogodišnji paketići za 5.000 mališana

Autor: Republika

Vesti

04.12.2017

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ove godine, uoči novogodišnjih i božićnih praznika, Gradska opština Čukarica obradovaće najmlađe stanovnike opštine.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Srđan Kolarić, predsednik opštine Čukarica 

Slatke paketiće dobiće više od pet hiljada mališana Čukarice, koji su rođeni od 1. januara 2011. do 31. decembra 2016. godine.

U tek rekonstruisanoj velikoj sali Kulturnog centra "Čukarica“ mališani će uživati u novogodišnjim predstavama sa Deda mrazom i nakon toga, sladiće se darovima koje im je opština pripremila.

Novogodišnje predstave održavaće se 23-28. decembra u Kulturnom centru "Čukarica“, a roditelji sa teritorije opštine Čukarica mogu da se prijave za poklon paketić za mališane od 4. decembra zaključno sa 15. decembrom 2017. godine, podnoseći zahtev na pisarnici opštine Čukarica ili u Mesnim zajednicama.

Uz zahtev, roditelj prilaže fotokopiju lične karte jednog od roditelja podnosioca zahteva i fotokopiju izvoda iz Matične knjige rođenih za dete.

Roditelj će vaučer sa tačnim datumom i vremenom održavanja novogodišnje predstave za decu, nakon koje će mališanima biti uručeni paketići, moći da preuzme u zgradi opštine 20, 21. i 22. decembra 2017.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

22.12.2017 11:42

Predao uredno papire , otisao u opstinu po vaucer danas, rekli mi cekajte da vam na telefom stigne broj vaucerta i nakon toga u opstini po vaucer , opstina radi do 15 i 30 h, tako da od toga nema nista kada do sada niko nije dobio poruku ...Sramota sta ljudi iz opstine cikarica rade