(VIDEO) PUCA, LOMI, SASTAVILI SE NEBO I ZEMLJA! Jako nevreme pogodilo prestonicu: OVOLIKO ĆE TRAJATI!

Autor:

Vesti

18.07.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) objavljeno je upozorenje za nevreme u naredna dva sata na području Beograda i u okolini Novog Sada.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

U nedelju u popodnevnim časovima počelo je nevreme u Beogradu, a RHMZ je najavio da će pljuskovi trajati naredna dva sata.

- Na jugoistoku, jugu i zapadu Srbije, kao i u Bačkoj u naredna dva sata nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, a lokalno je moguća i pojava grada - navode na sajtu RHMZ.

Meteorolozi upozoravaju i na nevreme u Beogradu gde je trenutno pljusak, a počeo je i da pada grad! RHMZ je za područje Beograda najavio da će pljusak sa grmljavinom biti kratkotrajan.

 

 

Do ponedeljka se u zemlji zadržava nestabilno vreme, sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine i lokalnom pojavom vremenskih nepogoda sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom, ističe se u upozorenju.

Od srede sledi poboljšanje vremenskih prilika, te će biti pretežno sunčano, a u poslepodnevnim satima ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperature će se kretati oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading