OTVOREN USLUŽNI CENTAR U OPŠTINI STARI GRAD

Autor: Republika

Vesti

13.07.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novootvorenim prostorijama opštine Stari grad, danas je počeo sa radom Uslužni centar u kojem će građani na jednom mestu moći da se informišu, prijave probleme i dobiju odgovore na sva pitanja iz nadležnosti opštine. Takođe, građani sa prijavom boravka na teritoriji Gradske opštine Stari grad biće u prilici da ovde dobiju i personalizovanu karticu sa kojom mogu da se prijave na besplatne programe i ostvare brojne popuste i pogodnosti u okviru programa "Stari grad misli na tebe“.

RepublikaFoto: Starigrad

Otvaranju Uslužnog centra prisustvovao je i predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović.

- Otvaranjem Uslužnog centra želimo da budemo korak bliže našim građanima. Namera nam je da komunikaciju sa građanima unapredimo i učinimo još boljom i efikasnijom. Osim informacija, građani u Uslužnom centru imaju mogućnost da dobiju i personalizovanu karticu ,,Stari grad misli na tebe“, uz koju mogu da se prijave na besplatne programe koje organizujemo ali i ostvare brojne popuste i benefite. Starograđanima će, uz karticu, biti na raspolaganju više od 50 besplatnih kulturno umetničkih, rekreativnih i sportskih programa, namenjenih različitim uzrastima i afinitetima.

Takođe, u saradnji sa našim partnerima, za građane smo pripremili i brojne popuste i pogodnosti, a našem pozivu za učešće u realizaciji programa ,,Stari grad misli na tebe“ do sada se odazvalo više od dve stotine partnera“, istakao je predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović i dodao da personalizovanu karticu mogu dobiti svi Starograđani stariji od 15 godina, a potrebno je da dođu u Uslužni centar i popune predviđeni formular.

Predsednik opštine je ovom prilikom najavio i bogat letnji program namenjem našim najstarijim sugrađanima, u okviru kojeg će biti ponuđene zanimljive rekreativne, kulturne, edukativne i aktivnosti socijalne podrške. Programi su besplatni i namenjeni svim seniorima sa opštine Stari grad koji preuzmu opštinsku personalizovanu karticu „Stari grad misli na tebe“.

U ponudi su sledeće besplatne aktivnosti: škola dekupaža, škola slikanja, kreativna radionica ručnog rada, eko radionica (izrada tašni od hartije), rekreativne i plesne vežbe, grupna šetnja, krstarenje Savom i Dunavom i plivanje na bazenima SC „25.maj – Milan Gale Muškatirović“.

 

Informacije o besplatnim programima i personalizovanoj kartici „Stari grad misli na tebe“ mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 16 časova, u Uslužnom centru opštine Stari grad (ulaz iz Nušićeve ulice, ugao sa Makedonskom), kao i putem broja telefona – 0800 077 775 (besplatan telefonski poziv).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading