(FOTO) NOVOBEOGRAĐANI BESNI NA KOMŠIJU! VONJ iz njegovog stana širi se po čitavoj zgradi a on ništa ne preduzima: Izdali mu poslednje upozorenje!

Autor:

Vesti

09.07.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari jedne zgrade u Novom Beogradu upozorili su svog komšiju da će ga prijaviti policiji ako pod hitno ne očisti svoj stan!

RepublikaFoto: youtube/instagram/printscreen
Foto: Ilustracija

Upozorenje su objavili na ulazu u zgradu i tako nedvosmisleno komšiji dali na znanje da više ne žele da trpe nesnosni smrad koji prema njihovim tvrdnjama izbija iz njegovog stana.

- Želimo da te upozorimo da ćemo pozvati Komunalnu policiju ako u nekoliko narednih dana ne preduzmeš ozbiljno čišćenje svog stana i izbacivanje otpada zbog kojeg se širi nepodnošljiv miris - upozorila je Skupština stanara komšiju Dragana.

Komentari na društvenim mrežama se samo nižu.

- Svaka zgrada ima po jednog Dragana i nikom ništa... Nema tu pomoći - napisao je jedan korisnik.

- Da nije možda komšija Dragan ne daj Bože umro - pita se jedna korisnica.

Većina je ubeđena da stanarima ni Komunalna policija ne može pomoći da reše problem sa nesavesnim komšijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

- Dobićete odgovor da policija i inspekcija nisu nadležne jer on u svom stanu može i deponiju da napravi ako želi, a od smrada se ne umire. Imali smo sličan problem sa komšijom iz čijeg stana su se po celoj zgradi širile bube, a nije hteo da pusti ekipu za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Ekipa prođe kroz sve stanove i podrume, ali ne kroz jedan stan, a za mesec dana opet cela zgrada ima bube. No, srećno komšijama, možda ga urazume - navodi jedan korisnik.

- U našoj zgradi na Zvezdari je već 20 godina ista situacija sa dve žene u stanu koji i nije njihov. Ne postoji služba i institucija kojoj se nismo obratili, ali ništa nismo uspeli da uradimo! Dođu, njih dve naravno ne otvore vrata, a oni se okrenu i odu... A mi živimo u neopisivom smradu i leglu zaraze i buba rusa - navodi jedna korisnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading