U SUBOTU BESPLATNI PREVENTIVNI ZDRAVSTVENI PREGLEDI ZA GRAĐANE SAVSKOG VENCA

Autor:

Lifestyle

09.07.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Savski venac u saradnji sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika „Železnice Srbije“ organizuje prvi u nizu besplatni preventivni zdravstveni pregled za građane Savskog venca u 2021. godini.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

U subotu, 10.07.2021. od 7 do 14 časova, u prostorijama Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika „Železnice Srbije“, Savska 23, sugrađani će biti u prilici da obave ultrazvučni pregled štitne žlezde i mekih tkiva vrata. 

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Železnice Srbije“ poziva građane sa opštine Savski venac da iskoriste mogućnost da bez čekanja obave besplatne preventivne ultrazvučne preglede u cilju pravovremenog lečenja, koji će biti organizovani u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.

Termin za besplatan preventivni zdravstveni pregled u Zavodu je potrebno zakazati na broj telefona 011 3611 581, od 7 do 14 časova. 

Foto: Promo

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading