(VIDEO) ZADOVOLJAVA SE NASRED AUTOBUSKE STANICE U KUMODRAŽU: Manijak vrebao devojke, pa iza žbunja radio gadosti

Autor:

Vesti

29.06.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je burnu reakciju građana, a naročito ženskog dela populacije.

RepublikaFoto: twitter.com/sakriosamime

Nepoznata osoba je usnimila čoveka u Beogradu, naselje Kumodraž, kako masturbira u javnosti i to ni manje ni više, nego na autobuskoj stanici.

Kako se navodi, gledao je u žene koje su se nalazile u okolini i stajao je iza žbuna kako bi pokušao da prikrije šta radi.

 

 

Osoba koja je usnimila manijaka, navela je i kako je bio odeven, kako bi žene koje prolaze tuda znale o kome se radi i ako je ikako moguće izbegnu neprijatnost.

Jedan od komentara na video glasio je da je sve više manijaka po Beogradu, što se može videti i po događajima u prethodnih par dana.

Nije prijavljeno da li je uznemiravao neke od pripadnica lepšeg pola, niti da li je slučaj prijavljen nadležnima, navodi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

30.06.2021 04:57

A gde je komunalna policija? Ima ih milion kada treba mucenike oterati koji prodaju stare stvari, a gde treba da ih bude, nigde ih nema.