(VIDEO) JEZIV SNIMAK SRAMOTNOG PREMLAĆIVANJA DEVOJKE NA VOŽDOVCU: Ostala nepomično da leži na asfaltu, on seo u auto i otišao

Autor:

Vesti

26.06.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je snimak brutalnog nasilja sa Ade Ciganlije zgrozio javnost, pojavio se novi snimak na kojem se vidi kako muškarac krvnički šutira devojku.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Mladić zadaje udarac devojci

Snimak je nastao 11. juna u večernjim satima u beogradskom nasilju Voždovac.

Kako se vidi na snimku, mladić i devojka se najpre guraju, a potom se on okreće i udara je nogom. Od siline udarca devojka pada na zemlju i ostaje tu da sedi, dok on nonšalantno odlazi, ulazi u automobil i udaljava se u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, pre nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavio snimak jezivog nasilja na Adi Ciganliji. Nasilnik Nikola V. (34) je udarao, a potom i šutnuo u glavu devojku D. T. (36) u beogradskom kupalištu naočigled više od 20 ljudi. On je brzom reakcijom policije uhapšen, a u tužilaštvu je priznao da je tukao devojku. Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, njemu je određen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kikimora

08.07.2021 10:52

Zasto devojke to dozvoljavaju? Ona koja je udarena na Adi nije podnela prijavu. Zasto? Pa negde procitah da je ohoho starija od njega. Draga joj piletina pa beka i tuce. I neka joj. Beda od zene.