(VIDEO) APSURDNA SCENA U VINČI: Napali radnike koji zaprašuju komarce - tvrdili da ih prskaju koronom!

Autor:

Vesti

23.06.2021

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan napad na radnike Gradske čistoće zabeležen je u utorak uveče u Beogradu. Kako je to bio i ranije slučaj, radnici su napadnuti od strane građana koji su ih optuživali da ih zaprašuju virusom korona, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavom na svom Fejsbuk profilu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

– Večeras je kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce! Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici. Večeras se na terenu nalazi 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana.

Protiv ovih napadača biće podnete krivične prijave. Napad je prijavljen policiji, a od sutra će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad- naveo je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading