PONOVO RADI BAZEN! Počela letnja sezona kupanja na Tašu, prepolovljen kapacitet

Autor:

Vesti

17.06.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sportskom centru "Tašmajdan" u Beogradu počela je letnja sezona kupanja na otvorenim bazenima, a ove godine kapacitet će biti prepolovljen zbog epidemije kovida-19.

RepublikaFoto: Grad Beograd

Tokom dana moći će da bude prisutno 1.250 ljudi, uz primenu mera dezinfekcije i razmaknute ležaljke.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je danas SC "Tašmajdan" i pozvao sve zainteresovane da dođu na kupanje, jer je, ističe, Beograd spreman za to.

Beograd se ubrzano vraća normalnom životu, narednih dana biće otvoreni i drugi bazeni koji su potpuno spremni za sve one koji žele da uživaju - rekao je Vesić novinarima.

RepublikaFoto: Grad Beograd

Kaže da bazen na Tašu godišnje poseti oko 80.000 ljudi, a tokom jula i avgusta biće organizovano i noćno kupanje, od 20 do 23 časa.

Vesić je podsetio da je prošle godine u njegovu rekonstrukciju uloženo više od milion evra, kao i da je sada obezbeđen novac za uređenje dečjeg bažena i bazena za bebe, planirano sledeće godine.

Direktor SC "Tašmajdan" Milan Novović kaže da će dnevno biti između osam i deset kovid redara, kao i da će se najverovatnije od 1. jula omogućiti rekreativcima koji koriste jutarnji termin od 6 do 9 časova, da koriste i otvoreni i zatvoreni bazen.

RepublikaFoto: Grad Beograd

Do kraja sezone radno vreme otvorenih bazena na Tašu je od 10 do 19 sati, a cena ulaznice je 400 dinara, dok je za decu od tri do 10 godina - 150 dinara.

Za mališane mlađe od tri godine ulaz je besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading