(VIDEO) RASPLET SITUACIJE U BLOKU 37: Oglasio se investitor, poznato šta će biti sa daljim radovima!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijska kompanija Durst obustavila je radove na parceli u bloku 37 na Novom Beogradu, nakon molbe koju im je uputio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Evo dokaza: Radovi obustavljeni

Kompanija je javnost o privremenoj obustavi radova obestila zvaničnim saopštenjem u kome se ističe da izvođenje građevinskih radova prekida do daljnjeg.

- Usled novonastale situacije oko započetih radova na izgradnji našeg objekta na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića, te uključenja i aktivnosti grada Beograda u vezi sa aktuelnim dešavanjima bez obzira na činjenicu što posedujemo urednu i važeću dokumentaciju za izvođenje radova (važeću građevinsku dozvolu, plaćen doprison za uređenje građevinskog zemljišta i aktuelnu potvrdu o prijavi radova), a kao izraz dobre volje prema gradu Beogradu, i stanarima bloka 37, počevši od danas 11.6.2021. godine investitor obustavlja sve radove do daljnjeg, odnosno do rešavanja situacije - do slovce se ističe u saopštenju.

Foto: Privatna arhiva

Da su radovi prekinuti svedoči i snimak koji Republika objavljuje, a na kome se vidi da se radovi ne izvode.

Pogledajte snimak.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading