Novi urbani džep u ZMAJEVAČKOJ ULICI

Autor:

Vesti

27.11.2017

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Čukarica uredila je novi urbani džep na uglu Zmajevačke i Ulice Bete Vukanović u Žarkovu. Ovo je jedan od od tri Urbana džepa koje je Opština kompletno uredila u proteklih nešto više od mesec dana.

Foto: Promo foto
Urani džep u Žarkovu

Novi park u Žarkovu opremljen je kompletnim mobilijarom i tartan podlogoma za bezbednu igru i boravak mališana, kao i adekvatnim klupama za odmor i druženje malo starijih stanovnika ovog dela Čukarice. 

Novouređeni Urbani džep obišli su predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i članica Veća Violeta Jevđić. 

- Nekada zapušten prostor, u potpunosti smo uredili za igru najmlađih i odmor i druženje onih malo starijih, što činimo i tokom protekle tri godine, za koliko smo širom Čukarice sredili 25 parkova i igrališta.

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan Kolarić predsednik Čukarice

Trudeći se da ne zapostavimo ni jedan kutak Čukarice, uređivali smo zelene površine i međublokovski prostor u svim čukaričkim naseljima, kako u centru, tako i u drugim delovima opštine - rekao je predsednik Srđan Kolarić. 

Uz Urbani džep u Zmajevačkoj opština je u proteklih mesec dana uredila i parkovski prostor u Pećanima i u porti crkve Svete Trojice u Sremčici, tako da će se mališani i ovih delova Čukarice igrati u novim parkićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading