PREDSEDNIK VUČIĆ ŽELI ŠAPIĆA NA MESTU GRADONAČELNIKA BEOGRADA! Evo šta Goran Vesić misli o tome!

Autor: Republika

Vesti

09.05.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na poslednjoj sednici predsedništva predložio da Aleksandar Šapić, lider SPAS-a, bude gradonačelnik Beograda.

RepublikaFoto: printskrin/pink TV

Vesić je rekao da nema ništa protiv toga, da će to veoma rado prihvatiti, ali da Šapić mora, ako već ulazi u porodicu SNS, da prihvati pravila lepog ponašanja i politiku ove partije, koja nije ništa drugo, nego politika Aleksandra Vučića.

- Šapić je dobrodošao u našu stranku i ne bi mi smetala saradnja sa njim, sve dok prihvati pravila lepog ponašanja koja se u SNS neguje i prihvati politika SNS koja je zapravo politika Aleksndra Vučića. SNS svoju politiku ne usmerava prema saborcima, već političkim protivnicima. Kod nas postoji samo jedan tim, a to je tim i ideja Aleksandra Vučića - rekao je Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Vučić je u sredu,posle sednice Predsedništva SNS, preneo da je podneo predlog stranci, koji je jednogalsno prihvaćen, da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS Aleksandra Šapića oko ujedinjavajnja u jednu političKu stranku.

Komentarišući Šapićevu izjavu da njega (Vesića) ne vidi u svom timu ukoliko bude vršio neku odgovornu funkciju, Vesić je za TV Pink naveo da Šapić treba da nauči da u SNS postoji samo jedan tim - tim predsednika Vučića.

Vesić je naveo i da je SNS najveći politički pokret u modernoj istoriji Srbije, upoređujući je sa radikalnom strankom Nikole Pašića, te da su ciljevi SNS korenite društvene i ekonomske reforme i rast Srbije u svakom pogledu.

- Da bi Vučić to sproveo, potrebna mu je najšira podrška u narodu. Svako u ovoj zemlji. Pa i Šapić. Ali, ne mogu da ne primetim da je Šapić i pre nego što je primljen u SNS počeo da kadruje i da misli da može da odlučuje - rekao je Vesić .

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading