OPŠTI HAOS U GRADU! SUDAR TROLEJBUSA, vozila zarobljena u kolonama bez kraja!

Autor:

Vesti

22.04.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozila mile na mostovima, posebno na Gazeli u smeru ka Novom Beogradu gde doslovno nema gde igla da padne, u Ulici kneza Miloša je potpuni kolaps zbog sudara trolejbusa - ukratko, ako ne morate, ne sedajte u automobile.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Najveće gužve su iz pravca centra grada ka Beogradskom sajmu, zbog sudara trolejbusa.

Ali ništa bolje nije ni na mostu Gazela. Kolaps je takođe i na Brankovom mestu u smeru ka gradu.

Iznenađujuće, kada su u pitanju drugi prelazi, na Pančevcu je prilično dobra saobraćajna situacija. Bar u poređenju sa stanjem koje se ove beleži svakoga dana, posebno od 16 do 17 sati u vreme saobraćajnog špica.

Saobraćajni čepovi stvaraju se i centralnim gradskim ulicama, pa tako su primetni zastoji na Trgu Nikole Pašića, ali i u Takovskoj ulici.

Nepregledna kolona vozila je i sa druge strane reke, u Bulevaru Mihajla Pupina.

S druge strane, na autoputu Beograd-Niš nema zadržavanja vozila, kao ni na Slaviji, Autokomandi i u Ulici Jurija Gagarina, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

22.04.2021 16:09

Ima li nesto novo?! To sto se desava u gradu je normallna pojava i desava se skoro svaki dan! Zasto jedan saobracajni udes parallizije citav grad to je pitanje koje niko ne postavllja?! S obzIrom da je saobracajna policija nekako nevidljiva po gradu mozda bi kao nekad moglli posllati patrollu na llice mesta koja bi regulisalla saobracaj dok se uvidjaj ne izvrsi?! Naj prostije bi billo da se ne ceka ekipa za uvidjaj po nekoliko sati i probllem bi bio resen?! Vratite policajse na ullicu to je jedino resenje jer niko ne postuje propise