NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA: Beograd dobija MOST, TUNEL I ČETIRI GARAŽE!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.11.2017

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad kraja ulepšavanju Beograda! Iako smo mislili da više nema šta da se kopa i rekonstrujiše, Beograd će početi sa novim radovima i to na podzemnim garažama i tunelu, kako najavaljuje gradski menadžer Goran Vesić.

RepublikaFoto: Beoinfo
Goran Vesić

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da sledeće godine počinje potpuna rekonstrukcija ulica Džordža Vašingtona, Kraljice Marije i Cara Dušana.

Kako je rekao, u Ulici kneza Miloša radiće samo trotoare.

- Od 2019. godine počinje izgradnja podzemne garaže u Ulici kneza Miloša koja će imati 450 parking mesta, te više neće biti parkiranja na ulici. Radiće se Trg Republike, četiri garaže - Vlajkovićeva, Trg Republike, Studentski trg i Kosančićev venac - rekao je Vesić gostujući na RTS. 

- Naredne godine krećemo novi ciklus, jer ovaj grad zaslužuje da bude uređen i moderan - rekao je gradski menadžer

On je dodao da će naredne godini početi da se radi most na Savi, da bi 2019. godine počela izgradnja tunela na mestu sadašnje autobuske stanice koji će izlaziti u Bulevaru despota Stefana skoro kod Pančevačkog mosta. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading