(VIDEO) NA BANJICI ČUDO NEVIĐENO: Čovek bukvalno na terasi napravio kuću! Pogledajte na šta to liči

Autor: Republika

Vesti

03.04.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je svašta moguće, našem narodu ne manjka ideja, naročito kada je proširenje stambenog prostora u pitanju! I ranije su nas šokirali brojni "slavni" poduhvati i arhitektonska čudesa izazivala u nevericu i čuđenje, ali najnoviji primer zabeležen na Banjici prevazilazi sve dosad viđeno!

Na snimku koji kruži društvenim mrežama jasno se vidi kako je vlasnik stana u jednoj višespratnici odlučio da na svojoj terasi izgradi jedan mali objekat!

Za ovo neobično "arhitektonsko rešenje" može se reći da je doslovno kuća na terasi, koliko god to čudno zvučalo. 

Nije poznato u koje svrhe je vlasnik i idejni tvorac izgradio kućicu - da li je proširio stambeni prostor ili terasu preinačio u ostavu... Bilo kako bilo, njegova "ideja" nije ostala nezapažena. Naprotiv, gotovo je nemoguće da prolaznik ne zapazi kućicu na otprilike petom spratu...

Prilično je lako uočljiva i s obzirom na to da fasada na njoj odstupa od ostatka fasade na zgradama, a postavlja se pitanje i da li je ovako nešto legalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

03.04.2021 16:28

Na sta ovo lici? Pa lici na to da je gradjevinska inspekcija ili samo lenja, ili podmicena da ne radi svoj posao. Sta nije jasno?