NOVA TERETANA na otvorenom u Železniku

Autor: cukarica.rs

Vesti

20.11.2017

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukaričko naselje Železnik bogatije je za još jedan prostor uređen u okviru tzv. malih radova. Gradska opština Čukarica, na inicijativu građana Železnika, uredila je prostor i postavila mobilijar za teretanu na otvorenom u Ulici Darinke Radović kod broja 25, koji se nalazi u neposrednoj blizini sportskog terena.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Srđan Kolarić, predsednik opštine

Novoizgrađenu teretanu na otvorenom u Železniku obišla je članica Opštinskog veća Violeta Jevđić i tom prilikom istakla da je opština Čukarica postavila sprave za fitnes na otvorenom na više lokacija u cilju promovisanja ideje o zdravom načinu života.

Da podsetimo, tokom ove godine sprave za fitnes na otvorenom postavljene su u Ulici 1. oktobra u Velikoj Moštanici, Petefijevoj na Ceraku, u parku kod mesne zajednice u Rušnju i u Lole Ribara u parku Bare u Železniku zahvaljujući predsedniku opštine Čukarica Srđanu Kolariću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading