(VIDEO) ŽIVOTINJE SE OPUSTILE! Beograđani se susreli sa neočekivanim posetiocima na više lokacija: ŠTA SE DEŠAVA?

Autor:

Vesti

20.03.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se uveliko vodi polemika da li su korona mere preterane ili ih treba još pooštriti, životinje su iskoristile priliku da izađu na beogradske ulice.

Foto: Republika
Krava na Konjarniku

Životinjama na teritoriji glavnog grada očigledno prija smanjena gužva, pa su rešile da "preuzmu kontrolu" i počnu da ga naseljavaju.

Naročitu pažnju privukla je krava na Konjarniku. Ona je nesmetano pasla travu pokraj puta, dok su prolaznici gledali u čudu.

 

 

 

Na Novom Beogradu, građani su takođe uočili nesvakidašnje goste. Naime, reč je o fazanima koji su pronašli svoj kutak u zelenilu i oduševili meštane koji ih definitivno nisu očekivali.

 

 

 

Međutim, ovo nije prvi put da životinje slobodno šetaju gradskim ulicama. Susretali smo se i sa konjima, divljim svinjama, pa i kozama na parkingu...

Čak su i mediji širom sveta izveštavali da je tokom pandemije koronavirusa, usled odsutnosti ljudi i smanjenih gužvi, porasla prisutnost životinja na ulicama u mnogim državama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading