VESIĆ: Ministar Vulin u petak sa odbornicima Skupštine grada o bezbednosti u Beogradu

Autor: Republika

Vesti

08.03.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obratiće se u petak odbornicima Skupštine Grada Beograda tokom rasprave o stanju bezbednosti u našem gradu, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Hepi

RepublikaFoto: Republika

Zahvalan sam ministru Vulinu koji je prihvatio moj poziv da zajedno sa načelnikom Uprave beogradske policije Veskom Milićem razgovara sa gradskim odbornicima o stanju bezbednosti u našem gradu. Ministar Vulin je za nekoliko meseci postigao izuzetne rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala, trgovine narkoticima i ljudima, kao i razbijanju kriminalnih grupa. Ti rezultati doprineli su tome da se građani Beograda osećaju bezbednije, kao i da njihova imovina bude zaštićena. Verujem da ćemo dolaskom ministra Vulina na sednicu Skupštine Grada Beograda uspostaviti novu praksu da sa najvišim rukovodiocima policije na sednici najvišeg gradskog predstavničkog tela makar jednom godišnje razgovaramo o bezbednosti u našem gradu – rekao je Vesić.

On je u ime Grada Beograda čestitao ministru Vulinu na razbijanju Belivukove kriminalne bande koja je ubijala i sakatila ljude, reketirala privrednike i ugrožavala bezbednost, ličnu i imovinsku sigurnost građana.


- Sednica Skupštine grada biće prilika da razgovaramo sa ministrom Vulinom i načelnikom beogradske policije Milićem, kao i da čuju mišljenja i predloge gradskih odbornika koji zastupaju Beograđane o tome kako možemo da poboljšamo stanje bezbednosti u našem gradu - poručio je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading