VESIĆ NAKON SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: Zadovoljan sam jer smo izbegli policijski čas i potpuno zatvaranje!

Autor:

Vesti

05.03.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Završena je sednica Kriznog štaba. Premijerka Brnabić je uložila ogroman napor da se pronađe kompromis", rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić povodom novih epidemioloških mera koje su donete danas, a koje će važiti tokom predstojećeg vikenda.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Goran Vesić na sednici Kriznog štaba

- Zadovoljan sam jer smo izbegli policijski čas i potpuno zatvaranje na 7-10 dana kako je predlagano. 
Nisam zadovoljan jer ćemo imati određene restrikcije za vikend. Od ponedeljka se vraćamo na radno vreme do 20.00 sati. Nadam se da je ovo poslednji vikend u kome ćemo imati makar i delimično zatvaranje - kaže Vesić.

Kako navodi, srećan je jer je na Kriznom štabu saopšteno da se vakcinacija najbolje odvija u Beogradu.

- To je zato jer se čitav tim, koji sam oformio, u Beogradu bavi kako da se vakciniše što više ljudi. Mi smo se najbolje organizovali, bavimo se vakcinacijom i zato smo najbolji. U Beogradu se na hiljadu stanovnika vakcinisalo 222 ljudi, a revakcinisalo 120. U populaciji od 65-74 godine u Beogradu je na hiljadu stanovnika vakcinisano preko 500 ljudi a u populaciji preko 75 godina preko 450! To je veliki uspeh i velika pobeda! To je i poruka koju šaljem u ime Beograda - zaključuje Vesić i dodaje da su "masovna vakcinacija i revakcinacija jedini put da izađemo iz epidemije, kao i poštovanje predviđenih mera a ne uvođenje novih restrikcija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading