(HIT VIDEO) PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI PREPOZNAJU PATRIJARHA: Ovo su njihovi URNEBESNI odgovori!

Autor: Republika

Vesti

25.02.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh srpski Porfirije nedavno je ustoličen kao poglavar Srpske pravoslavne crkvea, a reporteri Republike tim povodom proveravali su koliko građani prestonice zaista znaju o promenama na čelu jedne od najvažnijih institucija u srpskom narodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Da li stanovnici naše prestonice, nedelju dana od ustoličenja Vladike Porfirija, mogu da ga prepoznaju na fotografiji?

Odgovor na ovo pitanje dobili smo na ulicama prestonice, gde su Beograđani, i ako u svojim mislima i obavezama, bili su krajnje predusretljivi i raspoloženi da odgovore na naše kratko pitanje...

Svašta! Pa naravno da prepoznajem... - odgovorio nam je jedan stariji sugrađanin, možda malo i uvređen postavljenim pitanjem. 

Inače, na fotografiji koju smo pokazivali našim sagovornicima su likovi pokojnog patrijarha Irineja, patrijarha Porfirija, kao i imaginarni lik junaka Tolkinovog kultnog dela Gospodar Prstenova - čarobnjak Saruman koga u istoimenom filmu tumači Kristofer Li.

Neki od sagovornika Republike "na keca" su pogodili ko je novi patrijarh i nasmejali se na šalu sa holivudskim glumcem, dok je bilo i onih koji nisu bili sigurni.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

25.02.2021 21:30

ovaj divan momak na kraju je bas za pohvalu s obzirom da je u pitanju danasnja omladina.?