(FOTO, VIDEO) Grad Beograd misli na vas! VAKCINISANI TAKSISTI U PRESTONICI: Evo koja će još ugrožena kategorija biti imunizovana sledeće nedelje!

Autor: Republika

Vesti

20.02.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na Beogradskom sajmu počela vakcinacija beogradskih taksista u organizaciji Grada Beograda.

RepublikaFoto: Republika

- Prvih 250 taksista vakcinisano je danas, a u narednim danima organizovaćemo vakcinaciju drugih taksista koji to žele. Svi taksisti koji žele da se vakcinišu moraju da se prijave za vakcinaciju preko portala “E uprava” kao i da pošalju mejl Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda - napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom fejsbuk profilu.

Vesić kaže da je tražio da se omogući da beogradski taksisti budu vakcinisani kao prioritetna grupa jer oni u automobilima ne mogu da obezbede propisanu epidemiološku distancu što znači da su ugroženi.

 

Данас је на Београдском сајму почела вакцинација београдских таксиста у организацији Града Београда. Првих 250 таксиста... Posted by Горан Весић on Saturday, February 20, 2021

 

- Beogradski taksisti treba da znaju da grad brine o njima. Tokom naredne nedelje vakcinisaćemo kasirke koje rade u radnjama koje su veoma ugrožene s obzirom na uslove u kojima rade - dodao je Vesić. 

Na Beogradskom sajmu do sada je vakcinisano preko sto hiljada Beograđanki i Beograđana od ukupno preko 250 hiljada koliko je vakcinisano u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading