Od večeras radijatori ponovo topli: Beogradske elektrane počinju da rade punim kapacitetom

Autor:

Vesti

11.02.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niske spoljašnje temperature vazduha ponovo pale sistem JKP "Beogradske elektrane". Režim dvadesetčetvoročasovne isporuke toplotne energije počinje od večeras i trajaće sve dok vremenski uslovi to budu dozvoljavali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Zbog pada spoljašnjih temperatura vazduha, a u skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu i Pravilima o radu distributivnog sistema, svi toplotni izvori JKP "Beogradske elektrane" će od večeras, 11. februara, preći u dvadesetčetvoročasovnu proizvodnju i isporuku toplotne energije potrošačima - saopštili su iz preduzeća zaduženog za tople stanove.

Podsetimo, ukoliko je izmerena temperatura u 18.00 niža od jednog stepena, a prognozirane temperature od 22.00 do 6.00 narednog dana su ispod nula stepeni Celzijusa, proizvodnja toplotne energije kotinuirano traje 24 časa. Ovo je zvanično pravilo od kog se ne odstupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading