VESIĆ ODUŠEVLJEN: Juče 4.093 poziva sa građanima starijim od 65 godina

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.01.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana u 17 kol centara obavljeno je 4.093 poziva građanima koji su stariji od 65 godina, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug
Goran Vesić govori o uspesima kol centara

On je naveo da se samo 1.310 lica izjasnilo da u ovom trenutku ne želi da se vakciniše, odnosno da žele da sačekaju da vakcinacija odmakne.

- Naši volonteri su 752 lica prijavili preko portala e-vakcina uz njihovu saglasnost, a 113 osoba je tražilo prevoz kako bismo im pomogli da dođu do mesta za vakcinisanje - naveo je Vesić.

On je dodao da kol centri nastavljaju danas da rade i da će danas, pored redovnog pozivanja starijih građana, biti pozvano 2.400 onih koji su već dobili termine za vakcinaciju od 13 sati, kako bi proverili da li su građani dobili poruke o zakazanom terminu i treba li im pomoć za odlazak na vakcinaciju.

RepublikaFoto: Tanjug
Vredan rad protiv korone

U beogradskim opštinama juče su počeli da rade kol centri putem kojih će sugrađanima starijim od 65 godina biti ponuđena pomoć oko prijave za vakcinaciju i prevoza do mesta gde se vrši vakcinacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading