Kroz Beograd ne može da se prođe; TOKOM DANA BIĆE JOŠ GORE

Autor: Republika

Vesti

13.11.2017

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz ceo Beograd muk. Ne čuje se jutarnja graja u saobraćaju, jer je tolika gužva da vozila stoje u mestu! Kako taksisti kažu - sledeći špic biće još gušći.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kuda najbrže stići?

- Na potezu Terazijski tunel-Brankova ulica-Brankov most gužve su u oba pravca, baš kao i na mostu Gazela, dok je na Pančevcu problematično samo u pravcu ka gradu - kažu za "Blic" iz "Žutog taksija".

Oni dodaju da ništa nije lakše ni u ulicama Kneza Miloša, Takovskoj uzbrdo ili u krugu bolnice.

- Na Autokomandi je zbog kiše uobičajeni haos eskalirao i vozila tuda mile u kom god da su se pravcu uputili. U Bulevaru Milentija Popovića ogromni su zastoji u trakama koje vode ka gradu, isto tako i na autoputu, a nije mnogo bolje ni u Radničkoj ulici i u blizini Sajma, kao ni u Bulevaru kralja Aleksandra - dodaju takisti.

Kako kažu iz "Žutog taksija", ovo je samo uvertira.

- Kišica ne prestaje, kolovozi su klizavi i vozači su s pravom oprezni. Ipak, svi voze izuzetno sporo, a oko 8.30 očekujemo da u celom gradu zastoji budu još veći, kada sledeća grupa sugrađana krene na posao. Srećom, zbog kiše i zastoja zasada nije bilo saobraćajnih nesreća - objašnjavaju oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading