Vesić: Komunalna policija obišla 456 kafića - svi zatvoreni!

Autor: Republika

Vesti

01.01.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrole Komunalne milicije grada Beograda večera od 18.00 sati obišle su većinu mesta na kojima se nalaze ugostiteljski objekti, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: Republika
Beograd

Obišli su objekte na lokacijama Beton Hala, Strahinjića Bana, Ušće, Njegoševa, Trg republike, Knez Mihailova, Bulevar kralja Aleksandra, okolinu Hrama Svetog Save, donji Dorćol i svi lokali su zatvoreni, napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je rekao da su do sada obišli 456 ugostiteljskih objekata i da su svi bili zatvoreni, kao i da patrole nastavljaju kontrolne obilaske.

"Tokom današnjeg dana nije bilo većih problema u radu ugostiteljskih objekata osim nekoliko slučajeva u kojima je došlo do kršenja javnog reda i mira", napisao je Vesić i zahvalio ugostiteljima, Beograđankama i Beograđanima jer su razumeli nephodnost epideomioloških mera u vreme pandemije.

Патроле Комуналне милиције града Београда од 18.00 сати обишле су већину места на којима се налазе угоститељски...

Posted by Горан Весић on Четвртак, 31. децембар 2020.

Vesić je apelovao na sugrađane da "večeras vode računa o zdravlju, kako o svom tako i o zdravlju drugih ljudi”, uz ohabrujuće reči da ćemo sledeću Novu godinu slaviti kako smo oduvek radili u našem gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading