(FOTO) VESIĆ NA VEČERI SA ČISTAČIMA: Želim da znaju da cenimo njihov rad, da ih poštujemo i da smo im zahvalni jer je naš grad čist!

Autor:

Vesti

31.12.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prisustvovao je novogodišnjoj večeri sa radnicima Gradske čistoće.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

- Svake Nove godine večeram sa radnicima Gradske čistoće. Večera je prilika da im se u ime Beograđanki i Beograđana zahvalim za težak i odgovoran posao koji obavljaju. Grad poštuje njihov rad. Njihova prosečna plata je danas preko 60.000 dinara. Kako srpska ekonomija napreduje narednih godina oni će imati bolje zarade.  Zarada je važna ali nije dovoljna. Želim da znaju da cenimo njihov rad, da ih poštujemo i da smo im zahvalni jer je naš grad čist.  Zato im svake godine u ime svih nas kažem HVALA. I njima, ali i radnicima Vodovoda i kanalizacije, Toplana, GSP, Zelenila, Javne rasvete i Parking servisa. Svi oni, njih oko 1.200 večeras su na poslu kako bi komunalni sistem Beograda radio - naveo je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading